Nya rykten om Kabajeva och Putin

Alina Kabajeva – som enligt ryktena förra året skulle gifta sig med Vladimir Putin – verkar ha fått barn, men ingen vet vem som är far till barnet. Den riktiga fru Putin hade inte synts till på länge. Det räckte för att ryktena skulle ta fart igen. Nu har Ljudmila och Vladimir Putin till slut visat sig i rampljuset tillsammans, men ryktena tystnar inte.
(Siberian Light) (Московский Комсомолец) (RFE/RL) (Радио Свобода)

Av Kalle Kniivilä

Mest om Ryssland.

6 svar på ”Nya rykten om Kabajeva och Putin”

Det borde väl vara läge för en jättelik pressrelease från TT?

Om man kan lita på “mammans” egen utsago, vilket man väl förhoppningsvis bör kunna göra i sådana här fall, så har hon ännu inte fött några barn (och antyder inte heller ens att något sådant skulle vara på gång): http://a-kabaeva.livejournal.com/

Ha, inte visste jag att hon bloggar… Hon skriver att hon inte har blivit mamma än. Det kan ju innebära att hon väntar barn. ;-)

Alla ryssar med självaktning har en blogg (ZhZh), Kalle :)

För övrigt skriver hon ju faktiskt “när jag blir mamma…” vilket mycket väl kan tolkas som att det är på gång. Läste slarvigt första gången.

Av någon obegriplig anledning går dessa rykten en ny runda nu. Tja, eller begriplig: amerikanska skandalblaskan New York Post har skrivit ännu en artikel utifrån anonyma källor: A Son in Putins Yule Stocking. Och så citerar israeliska Ma’ariv artikeln och kanske av misstag hävdar att informationen kommer från Washington Post, en tidning med lite mer tyngd. Suck.

Mer här: “Путин-джуниор”: израильская пресса о сыне Алины Кабаевой.

Stängt för kommentering.